Krydsfod fødder til beach flag

* Eksl. Moms / Excl. Forsendelsesomkostninger

Kryds fødder til strandflag. Stabile tværfødder til strandflag. Krydsfødderne er lette at sætte op og indeholder en kuglelejestift. Korsfötter för fjäderflaggor. Stabila korsfötter för fjäderflaggor. Korsfötterna är lätta att montera och innehåller en lagerpinne. Korsfoten är ett nödvändigt tillbehör för att optimalt presentera dina fjäderflaggor, särskilt på mässor och vid inomhusevenemang. Dessa fötter är speciellt utformade för användning på hårda underlag och erbjuder en stabil bas för dina fjäderflaggor.

Standard Korsfot i Grått

Den standard grå korsfoten väger bara 1,2 kg, vilket gör den lätt att placera och flytta. Denna korsfot är kompatibel med alla storlekar av fjäderflaggor och är därför extremt mångsidig. På grund av dess lätta vikt och förmågan att fällas ihop, är foten också lätt att transportera och får plats i transportväskan för masten, vilket gör den idealisk för inomhusbruk. Dessutom är denna korsfot mycket kostnadseffektiv, vilket gör den till ett utmärkt val för företag eller individer som söker en kostnadseffektiv lösning.

Standard Korsfot i Svart

Den svarta korsfoten har samma praktiska egenskaper som den gråa versionen, med den extra fördelen att den finns i svart. Detta ger den ett mer sofistikerat och professionellt utseende, lämpligt för olika evenemang och interiörer. Denna fot väger också 1,2 kg, är lätt att placera och passar för alla storlekar av fjäderflaggor. Dess kompakta design gör den även lätt att transportera i fjäderflaggans transportväska.

Lux Korsfot med Lager

Den lyxiga korsfoten med lager är ett steg upp i kvalitet och design. Med en vikt på 3,1 kg erbjuder denna fot extra stabilitet. Dess distinkta egenskap är den lyxiga kromade finishen, som ger den ett elegant och högkvalitativt utseende. Denna korsfot med lager gör att fjäderflaggan alltid roterar med vinden, vilket säkerställer en dynamisk och iögonfallande presentation. Denna fot är lätt att fälla ihop och passar i fjäderflaggans transportväska, vilket underlättar transporten. Dessutom är foten konkurrenskraftigt prissatt och kan valfritt användas med en vattenväska för ytterligare 10 kg vikt, vilket ytterligare ökar dess stabilitet.

Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies til at hjælpe os med at gøre denne hjemmeside bedre. Skjul denne meddelelse Mere om cookies »